Veilig werken op hoogte

Zekerheid op een langer leven

Trainingen veilig werken op hoogte

Veilig werken op hoogte biedt zekerheid op een langer leven!

Veilig werken op hoogte en aan elektrotechnische installaties zijn de meest risicovolle activiteiten die er bestaan. Het geven van instructie aan medewerkers is een wettelijke verplichting voor ieder bedrijf dat werkzaamheden uitvoert. Uw eigen werknemers maar ook (ingehuurde) ZZP’ers moeten beschikken over voldoende kennis en kunde. Met deze training zorgen wij daarvoor. Daarnaast zullen opgeleide medewerkers en veilige werkplekken bijdragen aan het voorkomen van ernstige ongevallen en boetes. Met de juiste kennis in huis, kunt u een afgewogen keuze maken voor de juiste investeringen in hulpmiddelen.

Open inschrijving Veilig werken op hoogte:

Momenteel is er nog geen open inschrijving gepland. Mocht u interesse hebben mag u vrijblijvend het inschrijfformulier invullen. Zodra er een datum en locatie bekend is zullen we u hierover inlichten.
Tarief:    € 295,00 (Leden van Holand Solar betalen slechts € 195,00)

Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier

Doelgroep:

Iedereen die werkzaam is in de  bouw- en installatiesector als dakdekker, loodgieter, uitvoerder,  projectleider of verkoper van installaties en zich bezig houdt met het werken op hoogte.

Praktijkgericht programma:

Tijdens deze inspirerende dag krijgen de deelnemers inzicht in de regels van het veilig werken op hoogte. Bovendien staan deze dag het veilig werken met randbeveiliging, rolsteigers, ladders, trappen en persoonlijke valbeveiliging centraal. Naast het overbrengen van de noodzakelijke theoretische kennis, is deze inspirerende dag bovenal praktijkgericht. Wij beschikken over een unieke en modern ingerichte instructiewagen. Hierdoor kunnen deelnemers uitgebreid oefenen met de diverse middelen die wij meebrengen en zelf ervaren hoe eenvoudig veilig werken op hoogte eigenlijk is.

Petersen Arbozorg & Veiligheid organiseert met enige regelmaat roadshows door heel Nederland. Op verschillende locaties zullen de trainingen veilig werken op hoogte gegeven worden. Hiervoor kan iedereen zich inschrijven. Wanneer de data en locaties bekend zijn zullen we deze hier kenbaar maken. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat we u op de hoogte kunnen houden.

Ook is het mogelijk om voor eigen groepen een in-company training in te plannen. Hierbij verzorgen we de gehele training op een door u gewenste locatie. Door dat wij gebruik  maken van een mobiele trainingsunit kunnen we deze workshop op bijna elke locatie voor u verzorgen. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

In-company Veilig werken op hoogte op uw locatie?
Heeft u interesse in een workshop veilig werken op hoogte op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en gunstige tarieven.

Aanhanger roadshow

Veilig werken op hoogte

  • 09.00 uur – Ontvangst
  • 09.30 uur – M1 Veilig werken op hoogte
  • 10.30 uur – M2 Randbeveiliging
  • 11.30 uur – M3 Rolsteiger
  • 12.15 uur – Lunch
  • 13.00 uur – M4 Persoonlijke valbeveiliging
  • 14.00 uur – M5 Ladders en trappen
  • 15.00 uur – M6 Veiligheid in de keten
  • 16.30 uur – Centrale afsluiting

 

Terug naar boven