VCA en VCU certificering

Veilig werken is van levensbelang en kennis is daarin de sleutel. Door onze VCA en VCU trainingen vergaar je deze kennis en kunnen jij en je medewerkers deze dus ook toepassen in het dagelijks werk. Veiligheid (VCA) op de werkvloer of bouwplaats voorkomt ongevallen en is steeds vaker een vereiste van opdrachtgevers. In deze drukke tijden is snelheid vaak geëist maar vergeet de veiligheid, de gezondheid en het milieu niet, want als het misgaat ligt alles stil en is de opleverdatum ver weg.

Bekijk de mogelijkheden voor een VCA certificering

VCA certificering behalen

Het behalen van een VCA certificaat is voor aannemers en onderaannemers steeds belangrijker. Zonder het behaalde VCA certificaat kun je opdrachtgevers verliezen, steeds meer organisaties zien het belang in van veilig, gezond en milieubewust werken en eisen dat dan ook van hun aannemers en onderaannemers. Wij certificeren bedrijven die aan de VCA norm willen of moeten voldoen, door het behalen van een VCA certificering verzeker je je bedrijf van een veilige en gezonde toekomst. Zorg er voor dat je medewerkers het VCA diploma behalen en behouden.

VCA certificering behalen

VCU certificering behalen

Voor uitzendorganisaties die personeel leveren aan VCA gecertificeerde bedrijven is VCU certificering een noodzakelijk goed. Aannemers met een VCA certificering eisen dat de ingehuurde medewerkers / personeel ook kennis van zaken hebben. Met een VCU certificering toon je aan dat je uitzendbureau personeel kan leveren dat volgens de VCA normen kan werken, personeel met een VCA diploma.

VCU certificering behalen

VCA in het Nederlands, Pools, Litouws, Hongaars, Spaans, Roemeens, Slowaaks, Turks en Bulgaars

Door een groeiend tekort aan Nederlandse vaklieden en techneuten zijn er steeds meer niet Nederlandstalige medewerkers actief bij verschillende aannemers in Nederland. Om aan de eisen van een VCA certificering te voldoen moeten ook deze medewerkers op de hoogte zijn van de veiligheids-, gezondheids- en milieueisen op de werkvloer. Wij geven dan ook VCA trainingen in verschillende talen. Bijvoorbeeld een VCA cursus in het Pools, VCA training in het Litouws, VCA certificering behalen met Hongaarse medewerkers maar ook geven wij trainingen in het Spaans, Roemeens, Slowaaks, Turks en Bulgaars. VCA trainingen in andere talen dan de eerder genoemde kan ook, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Om je personeel zowel Nederlandstalige als niet Nederlandstalige medewerkers een VCA diploma te laten halen bieden wij dus een meertalige VCA training aan.

VCA training in vreemde talen

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Bedrijven die een uitvoerende en toezichthoudende rol hebben op verschillende werkvloeren behoren aan de eisen van een VCA certificering te voldoen. Werkgebieden waar VCA certificering een eis kan zijn:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek en procesbesturing
  • Bouwkunde
  • Civiele techniek
  • Maar ook technische diensten zoals; isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, schilderen, transport of inspectie

Veel werkgevers in deze gebieden eisen dat de medewerkers een VCA diploma behalen.

VCA certificering behalen

Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Uitzendbureaus die personeel leveren aan VCA gecertificeerde bedrijven, die werkzaam zijn in één van de volgende sectoren, moeten in het bezit zijn van een geldig VCU certificaat:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek en procesbesturing
  • Bouwkunde
  • Civiele techniek
  • Maar ook technische diensten zoals; isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, schilderen, transport of inspectie

Veel uitzendbureaus actief in één van onderstaande gebieden leveren personeel met een VCA diploma.

VCU certificering behalen

VCA en VCU trainingen en certificering in Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

Wil je een VCA training in de buurt volgen? Wij geven VCA en VCU trainingen in Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. We zijn actief in de regio’s; Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk, Venlo, Maastricht, Weert, Roosendaal, Vlissingen, Middelburg, Goes en Hulst.

Bekijk de mogelijkheden

Referenties

Veiligheidskundige ondersteuning

Deskundigheid en korte lijnen

Wij zijn erg te spreken over de begeleiding van Petersen Arbozorg & Veiligheid bij onze VCU-certificering. Door de deskundigheid en korte lijnen worden zaken snel opgepakt en afgerond, wat in de praktijk zeer prettig werkt. Voor een volgende certificering zullen wij waarschijnlijk weer gebruik maken van de diensten van Petersen Arbozorg & Veiligheid.
Terug naar boven