Dé VCA expert

Trainingen en examens in 12 talen

Certificeringen

VCA- en VCU-certificeringen

Tijdens werkzaamheden krijgen uw medewerkers te maken met vele risico’s en gevaren. Als werkgever doet u er alles aan om uw medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en het werk goed en veilig uit te voeren.

Uit onderzoek blijkt echter dat het beheersen van risico’s een complexe taak is, dat het geven van de juiste veiligheidsinstructies lastig is en dat het houden van toezicht er nog wel eens bij inschiet. Herkent u deze vraagstukken?

Als u een VCA- of VCU-certificering voor u laat werken, verzameld u veel informatie om ongevallen te voorkomen, faalkosten te reduceren, projecten beter te laten verlopen en klantentevredenheid te verhogen.

Petersen Arbozorg & Veiligheid heeft de deskundigheid in huis om u te helpen om uw  certificatiesysteem  op te stellen en te onderhouden zodat het systeem voor u gaat werken: Extra veiligheid is pure winst!

U denkt misschien…

Dus wat gebeurt er?

Wij zeggen: Dat kan slimmer en beter!

Referenties

Veiligheidskundige ondersteuning

Deskundigheid en korte lijnen

Wij zijn erg te spreken over de begeleiding van Petersen Arbozorg & Veiligheid bij onze VCU-certificering. Door de deskundigheid en korte lijnen worden zaken snel opgepakt en afgerond, wat in de praktijk zeer prettig werkt. Voor een volgende certificering zullen wij waarschijnlijk weer gebruik maken van de diensten van Petersen Arbozorg & Veiligheid.
Terug naar boven