Basis VCA Cursus + Examen Turks


Notice: Undefined variable: hasdate in /home/epetersen/domains/epetersen.nl/public_html/wp-content/themes/petersen/single-training.php on line 64

Onze Turkse basis vca training wordt gegeven door ervaren Turks talige docenten. De training en examen vindt compleet plaats in de Turkse taal. Ook het lesmateriaal is geschreven in de Turkse taal.

Het basis VCA diploma Turks is bedoeld voor alle operationele medewerkers. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Deelnemers moeten 28 vragen juist beantwoorden om te slagen.

Indien mogelijk worden alle examens digitaal afgenomen. Het examenbureau draagt zorg voor de benodigde apparatuur. De kandidaat is na het examen direct op de hoogte van de (voorlopige) uitslag. Wij streven ernaar om de definitieve uitslag binnen 2 werkdagen aan u kenbaar te maken.

In-Company training bij u op locatie.
Momenteel organiseren we de Turkse VCA training en examen enkel als groepstraining bij u op locatie. Indien we een open inschrijving organiseren zal deze datum zichtbaar zijn in het inschrijfformulier.

Bij voldoende resultaat krijgen de kandidaten een basis VCA diploma en bijbehorend pasje.

  • Inclusief koffie/thee en lunch.
  • Lesmateriaal optioneel te bestellen
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

PROGRAMMA BASIS VCA TURKSE CURSUS + EXAMEN
08:30 uur: Aanvang B-VCA Turks cursus
12:00 uur: Lunch
17:00 uur: Einde B VCA Turks cursus
17:00 uur: B VCA Turks examen (maximaal 1 uur)

Download hier uw Basis VCA proefexamen 2016

BVCA Turks

B-VCA Training + Examen

Turks

  • Cursus en examen in één dag
  • Speciaal voor Turkse werknemers
  • Lesmateriaal optioneel á € 59,-
  • Diploma en pasje bij voldoende resultaat
  • Ervaren Turkse docenten
  • Inclusief koffie/thee en lunch

Notice: Undefined variable: hasdate in /home/epetersen/domains/epetersen.nl/public_html/wp-content/themes/petersen/single-training.php on line 128


Notice: Undefined variable: hasdate in /home/epetersen/domains/epetersen.nl/public_html/wp-content/themes/petersen/single-training.php on line 134
Meer informatie

In company

Referenties

VCA Trainingen

Voor herhaling vatbaar

Samen met Petersen Arbozorg & Veiligheid heb ik laatst een VIL-VCU training georganiseerd voor 9 personen. Het contact verliep voorspoedig en we wisten van te voren goed wat er van de cursisten werd verwacht. Op de dag zelf was alles goed geregeld en we hebben binnen 1.5 week de certificaten al ontvangen per post! Zeker voor herhaling vatbaar om bij Petersen Arbozorg & Veiligheid nog nieuwe trainingen en examens in te plannen!
Terug naar boven