Basis VCA Cursus + Examen Roemeens

B-VCA cursus en examen Roemeens

Onze Roemeense basis VCA training wordt gegeven door ervaren Roemeens talige docenten. De training en examen vindt compleet plaats in de Roemeense taal. Ook het lesmateriaal is geschreven in de Roemeense taal.

Het basis VCA diploma is bedoeld voor alle operationele medewerkers. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Indien mogelijk worden alle examens digitaal afgenomen. Het examenbureau draagt zorg voor de benodigde apparatuur. De kandidaat is na het examen direct op de hoogte van de (voorlopige) uitslag. Wij streven ernaar om de definitieve uitslag binnen 2 werkdagen aan u kenbaar te maken.

In-Company training bij u op locatie.
Vanaf 6 kandidaten is het aantrekkelijk om deze VCA training en examen op uw eigen locatie te organiseren. Onze docent komt dan naar u toe. Zo vermindert u de reistijd van uw medewerkers. Tevens voelen de medewerkers zich vaak beter op hun gemak in de eigen vertrouwde omgeving. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Bij voldoende resultaat krijgen de kandidaten een basis VCA diploma en bijbehorend pasje.

  • Inclusief koffie/thee en lunch.
  • Lesmateriaal is optioneel
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

PROGRAMMA BASIS VCA ROEMEENSE CURSUS + EXAMEN

08:30 uur: Aanvang B-VCA cursus
12:00 uur: Lunch
17:00 uur: Einde B VCA Roemeens cursus
17:00 uur: B VCA Roemeens examen (maximaal 1 uur)

Mogelijke data:

Indien we een open inschrijving organiseren zult u deze mogelijkheid hieronder terug vinden en kunt u uw kandidaten hiervoor gemakkelijk aanmelden middels het inschrijfformulier.

Informeer naar de mogelijke data waarop we deze Roemeense VCA training voor u op uw locatie kunnen verzorgen. Trainingen plannen we te allen tijde in overleg met u en bij beschikbaarheid van een Roemeens talige docent.

Download hier uw Basis VCA proefexamen 2016

 

B-VCA Roemeens

B-VCA Training + Examen

Roemeens

  • Cursus en examen in één dag
  • Speciaal voor Roemeense werknemers
  • Lesmateriaal optioneel á € 59,-
  • Diploma en pasje bij voldoende resultaat
  • Ervaren Roemeense docenten
  • Inclusief koffie/thee en lunch

Meer informatie

In company of Open inschrijving

Referenties

VCA Trainingen

Voor herhaling vatbaar

Samen met Petersen Arbozorg & Veiligheid heb ik laatst een VIL-VCU training georganiseerd voor 9 personen. Het contact verliep voorspoedig en we wisten van te voren goed wat er van de cursisten werd verwacht. Op de dag zelf was alles goed geregeld en we hebben binnen 1.5 week de certificaten al ontvangen per post! Zeker voor herhaling vatbaar om bij Petersen Arbozorg & Veiligheid nog nieuwe trainingen en examens in te plannen!
Terug naar boven