Basis VCA Cursus + Examen Bulgaars

 

Onze Bulgaarse basis vca training wordt gegeven door ervaren Bulgaars talige docenten. De training en examen vindt compleet plaats in de Bulgaarse taal. Ook het lesmateriaal is geschreven in de Bulgaarse taal.

Het basis VCA diploma Bulgaars is bedoeld voor alle operationele medewerkers. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Deelnemers moeten 28 vragen juist beantwoorden om te slagen.
Indien mogelijk worden alle examens digitaal afgenomen. Het examenbureau draagt zorg voor de benodigde apparatuur. De kandidaat is na het examen direct op de hoogte van de (voorlopige) uitslag. Wij streven ernaar om de definitieve uitslag binnen 2 werkdagen aan u kenbaar te maken.

In-Company training bij u op locatie.
Momenteel organiseren we de Bulgaarse VCA training en examen enkel als groepstraining bij u op locatie. Indien we een open inschrijving organiseren zal deze datum zichtbaar zijn in het inschrijfformulier.

VCA examen.
Het Bulgaarse VCA examen valt niet meer onder de “standaard” talen vanuit VCA infra. Dit houdt in dat hiervoor een toeslag van € 45,65 per kandidaat berekend zal worden. Wij zijn helaas genoodzaakt deze één op één aan u door te berekenen.

Bij voldoende resultaat krijgen de kandidaten een basis VCA diploma en bijbehorend pasje.

  • Inclusief koffie/thee en lunch.
  • Lesmateriaal optioneel te bestellen
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

PROGRAMMA BASIS VCA BULGAARSE CURSUS + EXAMEN
08:30 uur: Aanvang B-VCA Bulgaars cursus
12:00 uur: Lunch
16:00 uur: Einde B-VCA Bulgaars cursus
16:00 uur: B-VCA Bulgaars examen (maximaal 1 uur)
(genoemde tijden zijn onder voorbehoud)

BVCA Bulgaars

B-VCA Training + Examen

Bulgaars

  • Cursus en examen in één dag
  • Speciaal voor Bulgaarse werknemers
  • Diploma en pasje bij voldoende resultaat
  • Ervaren Bulgaarse docenten
  • Inclusief koffie/thee en lunch

Meer informatie

In company of Open inschrijving

Referenties

VCA Trainingen

Voor herhaling vatbaar

Samen met Petersen Arbozorg & Veiligheid heb ik laatst een VIL-VCU training georganiseerd voor 9 personen. Het contact verliep voorspoedig en we wisten van te voren goed wat er van de cursisten werd verwacht. Op de dag zelf was alles goed geregeld en we hebben binnen 1.5 week de certificaten al ontvangen per post! Zeker voor herhaling vatbaar om bij Petersen Arbozorg & Veiligheid nog nieuwe trainingen en examens in te plannen!
Terug naar boven