Referenties

Referentie van: REEF

Veiligheidskundige ondersteuning

Deskundigheid en korte lijnen

Wij zijn erg te spreken over de begeleiding van Petersen Arbozorg & Veiligheid bij onze VCU-certificering. Door de deskundigheid en korte lijnen worden zaken snel opgepakt en afgerond, wat in de praktijk zeer prettig werkt. Voor een volgende certificering zullen wij waarschijnlijk weer gebruik maken van de diensten van Petersen Arbozorg & Veiligheid.

Referentie van: Covebo uitzendgroep

VCA Trainingen

Voor herhaling vatbaar

Samen met Petersen Arbozorg & Veiligheid heb ik laatst een VIL-VCU training georganiseerd voor 9 personen.

Het contact verliep voorspoedig en we wisten van te voren goed wat er van de cursisten werd verwacht.

Op de dag zelf was alles goed geregeld en we hebben binnen 1.5 week de certificaten al ontvangen per post!

Zeker voor herhaling vatbaar om bij Petersen Arbozorg & Veiligheid nog nieuwe trainingen en examens in te plannen!

Referentie van: AccentJobs

VCA Trainingen

Duidelijk en vooral leerzaam.

Laatst hebben wij met een grote groep van AccentJobs de training VIL-VCU gevolgd!

Het was een leerzame dag, waarin de stof duidelijk naar voren kwam. De trainer was inspirerend en kon onze groep goed aan.

Mede hierdoor zijn er ook goede resultaten zijn behaald in het daaropvolgende examen!

Referentie van: Dirac industries

VCA Trainingen

Nuttige VCA training

Ik heb de training als nuttig en leerzaam ervaren. Een absolute must voor hen die voornemens zijn het examen in 1 keer te behalen. Zonder de training zou mij dit niet gelukt zijn.

Referentie van: KiesZon

Veiligheidskundige ondersteuning

Veilig werken de hoogste prioriteit

Bij KiesZon heeft veilig werken de hoogste prioriteit, nauw op de hielen gezeten door kwaliteit. Petersen Arbozorg & Veiligheid helpt ons het eerste te bereiken door het tweede te bieden. Eerlijke, heldere rapportages, gecombineerd met adviezen die er niet omheen draaien. De actiepunten helpen ons gericht onze werkwijze nog veiliger te maken. Daarnaast zorgt regelmatige en open communicatie voor een goede planning en creëert het een betrokken gevoel. Zo wordt duidelijk dat wij samenwerken aan veiligere werkomstandigheden. KiesZon is blij dat het een partnerschap heeft gesloten met Petersen Arbozorg & Veiligheid en plukt daar nu de vruchten van, in de vorm van meer toe te passen kennis en minder zorgen.

Referentie van: Gemeente Oirschot

Veiligheidskundige ondersteuning

Veiligheidsbewustzijn zit tussen de oren

Bij de gemeente Oirschot hebben we (binnen en buitendienst van Ruimtelijk beheer) de cursus veiligheidsbewustzijn gevolgd. De nadruk bij de cursus lag op het bewust maken van de mensen van de risico’s die zij lopen. Het moest bij een aantal medewerkers echt tussen de oren komen dat zij zelf s’avonds gezond weer naar huis moeten kunnen. Door de heldere en indringende wijze van de presentaties is dit goed geluk. De medewerkers staan beter stil bij risico’s die zij lopen en denken meer na over de maatregelen die ze moeten nemen om de risico’s te beperken. De beschikbare hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen worden beter gebruikt. De medewerkers spreken elkaar en derden (aannemers) ook eerder/beter aan op onveilige situaties.

Referentie van: Metaalflex Nederland

VCA Trainingen

Wij waarderen de open en eerlijke communicatie

Reeds enige jaren regelen wij VCA-opleidingen voor onze Poolse medewerkers via Petersen Arbozorg & Veiligheid.

Vaak moeten wij op het laatste moment nog een opleiding voor 1 of meerdere werknemers  hebben. Telkens weer merken wij dat het uiterste geprobeerd wordt om aan onze wensen te voldoen. Maar wat wij vooral waarderen is dat er eerlijk en open gecommuniceerd wordt op het moment dat iets niet mogelijk is.

Referentie van: SBA-Flex

VCA Trainingen

VIL-VCU: duidelijkheid en structuur

Ik ben zeer te spreken over de training die Petersen Arbozorg & Veiligheid heeft verzorgd binnen onze organisatie. Duidelijke structuur m.b.t. de inhoud, het verhaal wordt helder uitgelegd. Ook heel prettig dat er tussendoor oefenvragen behandeld worden. SBA Flex maakt veel gebruik van Petersen Arbozorg & Veiligheid vanwege de kwaliteit en flexibiliteit die zij ons bieden.

Referentie van: KIN installatietechniek

VCA Trainingen

Het is fijn dat we onze medewerkers maar één dag kwijt zijn.

Wij laten onze medewerkers hun VCA-diploma halen bij Petersen Arbozorg & Veiligheid. Het is een prettige organisatie om mee te werken. Ze denken met je mee en hebben een open en eerlijke communicatie. Daarnaast is het fijn dat we onze medewerkers maar één dag kwijt zijn, want ze krijgen zowel de training als het examen op één dag!!

Terug naar boven