Solar Solutions 2017

Wij nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op de grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux; Solar Solutions Int. op 22 en 23 maart in Expo Haarlemmermeer. Wij presenteren daar, als een van de initiatiefnemers

SO Sustainable: Het nieuwe opleidingsbedrijf voor de vakopleiding tot erkend zonnestroom installateur. Met deze vijfdaagse inspirerende en praktijkgerichte vakopleiding worden installateurs opgeleidt om een kwalitatieve installatie op een veilige manier te installeren.

Daarnaast presenteert Petersen Arbozorg & Veiligheid o.a. de randbeveiliging voor hellende en platte daken. Nieuw hierbij is de randbeveiliging voor de kopse kanten van hellende dakvlakken.

Ben je benieuwd wat we nog meer voor je in petto hebben?

Wij ontmoeten je graag op onze stand, ons stand nummer is A2

Je kunt voor jezelf en jouw collega’s onbeperkt gratis e-tickets bestellen door onze invitatiecode te gebruiken. Je bestelt de kaarten eenvoudig via de Solar Solutions website http://www.solarsolutions.nl/registreer/

Onze code is: 17SOL174

Actueel — 21-02-2017